گرافیک زبان تصویری است. استفاده از علائم، سمبلها، خطوط، منحنیها و نمادها در کنار رنگهای موزون و حساب شده دنیایی از حرف و معنا را در خود جای داده است. طراحی گرافیک به عنوان طراحی ارتباطات نیز شناخته می شود. طراحان گرافیک تصاویر بصری را با استفاده از قلم و کاغذ، و یا نرم افزارهای رایانه ای ایجاد می کنند .
توانایی های لازم
دید هنری
علاقه واقعی به این رشته
درامد:
گرافیست هایی که در استخدام سازمان یا شرکتی به خصوص در بخش خصوصی هستند، درآمدهای متفاوتی دریافت می کنند.
مهارت ها
- آشنایی با طراحی و رنگ شناسی از مهارت هایی است که هنرجویان رشته گرافیک کسب می کنند.
- طراحی حروف صفحه آرایی، تصویر سازی کتاب کودک از دیگر مهارت هایی که در رشته گرافیک، هنرجویان فرا می گیرند.
- طراحی پوستر، آرم، بسته بندی و جعبه سازی
- خوشنویسی درحد مبتدی، چاپ دستی
- در طی تحصیل در رشته گرافیک هنرجویان عکاسی و مراحل چاپ و ظهور عکس سیاه و سفید را فرا می گیرند .
اینده شغلی رشته گرافیک
فارغ التحصیلان رشته گرافیک فرصت های شغلی زیادی میتوانند داشته باشند و تبلیغات قسمتی از ان است و این در حالی است که تبلیغات محدوده خاصی ندارد.
تبلیغات از هر نوعی در حیطه دانش متخصص گرافیک یا ارتباط تصویری است.طراحی روی جلد کتاب صفحه ارایی مجلات و روزنامه ها تهیه ارم و نشانه نیز در حیطه کار یک متخصص ارتباط تصویری قرار دارد. در ایران دو شاخه عمده کاری برای یک گرافیست وجود دارد یکی چاپ و انتشارات یعنی طرحی که در نهایت با چاپ و تولید انبوه سروکار دارد. مثل تصویرسازی کتاب، صفحهآرایی مجلات و روزنامهها و تهیه پوستر و بروشور دیگری گرافیک تلویزیونی است؛ یعنی گرافیست تعیین میکند که برای مثال مجری تلویزیون چه لباسی با چه رنگی بپوشد که هم مناسب باشد و هم تفاوت رنگها در گیرندهها اعم از رنگی یا سیاه و سفید به خوبی مشخص گردد.